Hírek és kommentárjaink

Goldenblog-díj

goldenblog_szeles_1.png

Csatlakozz a Facebook-on

Utolsó kommentek

Hírmátrix

Schmitt Pál lemondási beszéde, amit elfelejtett elmondani

2012.03.31. 02:41 - eroica

A Hírcsárda zseniális írása, amit számomra érthetetlen okból a blogjára nem csak a facebook-oldalára tett ki, viszont annyira jó, hogy muszáj így is megosztanunk. (Képeket mi tettünk hozzá, azok készítője LIn és szarvas).

 

Tisztelt Honfitársaim, magyarok a világ minden táján, zemberek, nyomorult LMP-sek az ablakom alatt!

Az előző beszédemet már teljesen összesírtam, és most is a taknyommal küszködök, miközben ezt írom. Pedig próbálkoztam mindennel, hogy jobb kedvem legyen: megettem már az összes bonbon-meggyet, amit nejem, a köztársasági elnökné kredencében találtam, leveses kanállal faltam a fagylaltot, és megnéztem az Echo TV teljes mai adását. Kerényi Imrét külön ki is kockáztam, de semmi nem vidít már fel. Előttem egy üveg Johnny Walker, illetve már csak az üveg. Sétál a Johnny, sétál a Pali - ezek jártak a fejemben, miközben kisunokám emós zenekarainak klipjeit nézegettem. Ma többször öngyilkossági gondolataim is voltak. Nem panaszképp mondom, de nagyon nehéz öngyilkossági céllal lenyelni egy gáztűzhelyet. Hogy ettől gáz dologtól mások miért halnak meg? Nem értem.

Mindezt csak azért osztom meg Önökkel, hogy lássák, valahol én is csak egy ember vagyok, nem pedig csupán élő szövet a köztársasági elnöki intézmény fém vázán, nem csupán egy doktorit író gép, egy gondolat gejzír, mint ahogy azt sokan hiszik rólam.

Dolgozatommal kapcsolatban, melyet oly sok igaztalan kritika ért, továbbra is azt tudom mondani: a legjobb tudásom szerint írtam. Meg még pár ember legjobb tudása szerint. Főleg mások legjobb tudása szerint. De hát nekem nem szólt senki, hogy "Palikám, ezt nem kéne", meg "Palikám, te kurvára nem tudsz ám bolgárul", meg "Palikám, szeretnék egy szobát hétvégére a barátnőmmel az Astoriába, de nejemnek egy szót se!". Mert, ha valaki ezt mondta volna nekem, akár csak egy szóval is, hát biztos pofán is vágom, mert nem szeretem ha Palikámoznak.

Kedves honfitársaim, mélyen tisztelt kétharmad!

Ma felhívott Orbán Viktor, aki továbbra is a támogatásáról biztosított. A miniszterelnök úr a személyes hangvételű telefonjában külön rá is kérdezett, hogy mindent összepakoltam-e, és ne merészeljek mocskot hagyni magamután, mert még véletlenül rám talál esni az újonnan vásárolt versenyzongorám. Meg kell mondjam, engem meghatott ez a törődés, de abban a pillanatban úgy éreztem, az a helyes ha ezennel lemondok hivatalomról. Nagyon drága volt az a zongora.

De miért is mondok le, kedves barátaim, mocskos LMP-sek, hogy hagynátok abba a skandálást?

Hiszen én mindenkinek csak jót akartam. Magamnak, feleségem férjének, feleségem gyerekei apjának. Tudom, nagy az én szívem, de ezt csak azért mondják, mert még nem látták a májamat. Pedig, ha Johnnyra gondolok, aki már sajnos nincs közöttem, csak az üvege, van is mire büszkének lennem. Dolgozatom mégsem lehet semmiség, ha annak 200 oldaláról egy biztosság 1200 oldalt bír írni.

Lemondásommal azonban nem ismerem el az engem támadók érveit, s csak egy régi, saját versemet tudom ideidézni: "Mit rámkentek a hvg-sek, Lemossuk a gyalázatot!"

dr? Schmitt Pál, Magyarország Köztársasági Elnöke

 

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Fideszfigyelő-csoportjához a Facebook-on.

komment

· 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr674351316

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megint a kétharmad 2012.04.01. 12:19:11

Miközben az ország azon izgul, hogy sikerül-e a hatalomból mégiscsak kipöckölni a köztársasági elnököt, Mesterházy Attila a surranópályán épp most lett megint elnök. Ráadásul pontosan ugyanúgy, mint Schmitt Pál. Meg Orbán. És nem azért, mert neki is ké...

Trackback: Kik az igazi vesztesek? 2012.04.01. 02:36:14

Kik az igazi vesztesei a tegnapi napnak? Kik érezhették úgy, arcon vágták, hülyének nézték, porig alázták, semmibe vették? A magyar tudományos élet prominens személyiségei, professzorok, egyetemi tanárok? Őket már a bizottsági jelentés letaglózta,...

Trackback: Már priuszt is lopnak 2012.04.01. 01:45:47

Már priuszt is lopnak 2012. április 1. Gépjárműlopás miatt indult eljárás a Szófiai Központi Rendőrkapitányságon. Nikolaj Grigorov bolgár állampolgár 2012. január 12-én tett bejelentést a szófiai városi kapitányságon arról, hogy aranysárga színű Toyo...

Trackback: Van-e esélye Schmitt Pálnak egy új PhD-re? 2012.03.31. 17:33:21

Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára készül vívásból, nem ér rá fogadni az angol nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték ma...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonne 2012.03.31. 09:26:20

Eddigi legzseniálisabb írásuk. Szó szerint rofl meg lfmao meg ilyesmi, már mikor kiláttam a könnyek mögül

kzoltana 2012.03.31. 09:43:31

Hagyták a közszolgálati tévé emberei, hogy ez a – seggbenyalós, orálisan szexes, az aktus sajátosságaiból adódóan kölcsönös kielégülést nem nyújtó, de a tévében így mégis mosolygós – duma lemenjen a magyar népnek bele az arcába.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1979_schmitt_sajto
Holnap is hasonlóan koszos napra ébredünk, mint tegnap?

/manens 2012.03.31. 12:53:31

Imádom a Füliget. Meg ezt is !!

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.03.31. 22:17:08

A bóvli nép után, csaló nép is vagyunk a világ szemében az orbáni bóvli banda miatt. A sunyi, jellemtelen, álszent, pofátlan, gőgös, hazug fideszes "nemzeti politika" révbe ért.
Orbán szerint ha csaló "embere" sérthetetlen, akkor holnap embert is ölhet következmények nélkül? Meddig tűrsz még magyar?

Vegyük kezünkben a sorsunkat, hisz a szoci bagázs után a rajtuk szocializálódott fideszes csürhe még mélyebbre taszított bennünket!

AZ ORBÁNI DIKTATÚRA MEGBUKOTT, tegyél érte, hogy eltakarodjanak!

Hunor Levente 2012.03.31. 23:07:21

"a legjobb tudásom szerint írtam. Meg még pár ember legjobb tudása szerint. Főleg mások legjobb tudása szerint."

Keményen büntet.

villamos alóli kacaj 2012.04.01. 00:04:58

Ez a "Maradj talpon" dolog jó!
De nem lehetne, hogy én nyomom a gombot és én állítom a süllyesztőre azt akit kell? (másodiknak)

béla a görög (törölt) 2012.04.01. 01:27:49

Aki pali bá'-nak megírja a következő kisdoktorit, megkapja a nagydoktorit

livengood 2012.04.01. 02:02:22

"A miniszterelnök úr a személyes hangvételű telefonjában külön rá is kérdezett, hogy mindent összepakoltam-e, és ne merészeljek mocskot hagyni magam után, mert még véletlenül rám talál esni az újonnan vásárolt versenyzongorám."

Személyes hangvételű - eszem eldobom! Tényleg hasonlít a modora egy maffia főnökre. Rohadt jó!!! :)

petru 2012.04.01. 06:08:29

Évek óta hallgatok a Kossuth radión egy műsort, szombat délelőtt, olyan érthetetlenül mondják be a címét hogy magamban mindég "smitt nélkül"-nek nevezem.
És, mit ad Isten, most bejött!!!

Biscione · http://axl-zizzenetek.blogspot.com/ 2012.04.01. 06:59:05

Szenzációs, gratula! Talán egy-két helyesírási hibát el lehetett volna helyezni itt -ott, mert Pali bá' ezt így magától, az életben nem tudta volna összehozni!:D

bruhahahahihihi 2012.04.01. 07:37:26

Szarok a Sicc Pali vívására, meg a csapatban szerzett érmeire. Ez egy Gerinctelen, ember, egész életében POZICIÓ HAJHÁSZÓ VOLT. Szerencsére már ott megbukott amit szerezett volna nagyon elérni, hogy Ő legyen a NOB elnöke. ( most meg hál Istennek még a NOB tagságból is kizárja!!!!
Ez a kudarc tovább hajszolta, a poziciókért...segget nyalt, dörgölődzött, hajlongott,..így lett Astória szálló igazgató, és spanyol követ az átkos kommunista rendszerben, majd Fidesz seggnyaló...(népitáncos, paszományos ruhában) ..Függetlennek mondta magát és legalább Budapest Főpolgármestere akart lenni,( nem lett) majd benyalta magát Fidesz Tagnak, és legalább alelnök akart lenni.
Ott bemutatta seggnyaló képességét, így lett a Parlament házelnöke..majd seggnyaló képességét továbbfejlesztve Orbánnál, Ő lett a NEMZETI ALÁÍRÓ azaz ( közt. elnök). Most meg egy BUKOTT emberállat!
.....és ez a Szar ember élősködik élete végéig családjával együtt az ADÓFIZETŐK Közpénzén?????????????????
Rohadj meg Pali minél előbb!!!!!!

seahawks 2012.04.01. 07:48:24

ez srác nem akart mszp-s polgármester lenni a 90-es években?

kisvagány 2012.04.01. 08:08:22

Sírni tudnék. Fő műsoridőben mosolyogva ( Pali bácsi ) arculköpte az összes magyar embert, a sárgák támogatásával és jóváhagyásával. Remélem most vannak placcon utoljára!!

bruhahahahihihi 2012.04.01. 08:12:36

TALPRA MAGYAR!!!!! most kell gyorsan megdönteni a Nemzeti Szar Bandát!!!!!!!!! -és számonkérni keményen a FIDESZ BANDITÁKAT ÉS SEGGNYALÓKAT!!!!!!!!!!!

bruhahahahihihi 2012.04.01. 08:13:29

Egy érdeme van Palkónak....megteremtette a NEMZETI EGYSÉGET A SZAR FIDESZ BANDA ELLEN !!!!!!!
Most jön a Forradalom!!!!!

nemsirunk 2012.04.01. 09:19:08

A Tolvalyok Felyedelme tovább vergődik, még a végén ő fog perelni!

index.hu/belfold/2012/04/01/schmitt_csak_a_birosag_vehette_volna_el_a_doktorimat/

Már a külföldi lapok is rajtunk gúnyolódnak, a pojáca lejáratta az egész országot.

DR. INKVIZITOR 2012.04.01. 10:12:34

Híveim!
A szóban forgó egyéntől - figyelemmel eddigi életútjára - önkéntes beismerést, vagy igazmondást nem várhatunk.
E miatt kezelésbe kell vennem és kérem, hogy irányítsátok hozzám!
Felkészültségem és tapasztalataim, továbbá legendás stílusérzékem birtokában - a madridi időkre tekintettel - a spanyolcsizmás módszer alkalmazását választom.
Tevékenységem kompatibilis a jelenlegi jogi környezettel és garantáltan eredményes.

Patreides · patreides.blog.hu 2012.04.01. 10:31:07

"Kedves honfitársaim, mélyen tisztelt kétharmad!"

Magyarázza már meg egyszer nekem valaki, aki így "kétharmadozik", hogy ilyenkor mégis mire gondol?
Baromira kíváncsi lennék.
Tudja egyáltalán, hogy működött a választási rendszer, pontosan mi az a kétharmad, mire vonatkozik, hogyan alakult ki, és mit jelent?
A kétharmadozás (a választókra vonatkoztatva) csak ködösítés, manipulálás, akárki csinálja is.

Patreides · patreides.blog.hu 2012.04.01. 10:37:24

Sajnos, ebben az egészben már semmi vicces nincs. Rajtunk röhög és sajnálkozik a fél világ.
Nagyon kínos ez az egész, ahová jutottunk.
Ki gondolta még pár éve, hogy Gyurcsány kínos CNN interjújánál is lehet még sokkal lejjebb is?
Shame, shame , shame...

bruhahahahihihi 2012.04.01. 10:40:25

@Patreides: egyetértek!!! Csalás a Közvéleménykutatás! Főleg a Nézőpont és a Századvég akik a Fidesz Banditák propaganda irodája a Kuminnal az élen.
( Eddig a Gíró SZÁSZ nyalta onnan a segget..és a jó seggnyalásért beállhatott nagy pénzért jutalomból a Kormány HAZUGSÁGOK KÖZLŐJÉVÉ !
A Fidesznek MÁR EGYHARMADA SINCSEN..Örüljenek ha Életbe maradnak!!!!

Fufo 2012.04.01. 10:52:03

@Patreides: Feltehetőleg a fidesz kommunikációjára utal, ők szoktak kétharmadozni.

Patreides · patreides.blog.hu 2012.04.01. 10:53:33

Akkor konkrétabban:
A FIDESZ a 2010-es választáson a szavazáson résztvevők 52-53%-ának szavazataival szerzett kétharmados többséget a Parlamentben.
Ilyen volt az 1989-ben kidolgozott magyar választási rendszer, az ország kormányozhatóságának érdekében (akkoriban erősen figyelembe vették az olasz ellenpéldát, ahol szinte hetente, havonta váltották egymást a kormányok).
Az "emútnyócévezés" és a "kétharmadozás" sajnos nem ősi román szokás, bárcsak az lenne...!

Fufo 2012.04.01. 10:56:11

@Patreides: Ezt Orbán Viktornak magyarázd el. Neki meggyőződése, hogy az ország 2/3-a velük van.

Patreides · patreides.blog.hu 2012.04.01. 10:59:38

@Fufo: Nem csak ők szoktak. Például az ATV nagyeszű újságírói is simán és rendszeresen tökön szúrják magukat a kétharmadozással. Önként és dalolva, gondolkozás nélkül veszik át a FIDESZ jelszavait, és észre sem veszik, mit csinálnak.
Nem egyszer hallottam már, hogy kétharmadoznak (például Havas Henrik), és a kétharmadot nem a parlamenti többségre értik, hanem a választókra.
Dermesztő sötétség az agyakban arrafelé is, ehhez sokszor elég annyi, hogy újságíró (tehát igazából nem ért semmihez, a végsőkig pongyola, nemtörődöm, és gondolkodni a halálig lusta) az illető.

svetapop 2012.04.01. 11:04:49

Vihar a biliben!
Uszítsunk egymásra mindenkit!
Az egyik plagizált véleménye:
index.hu/belfold/2012/03/30/heinemann_nevetseges_nonszensz/
Amúgy ellenzékiek és diákcsoportok nagy létszámban felháborodottan tüntettek Schmidt Pál doktori plágiuma miatt.
A tiltakozók csaknem kizárólag jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik folyamán legalább egyszer puskáztak a vizsgákon, jelentős részük szinte az összes vizsgán csak a puska segítségével ment át és szerzett diplomát.
De mindez nem ingatta meg sem tisztánlátásukat, sem határozottságukat, sem önbecsülésüket.
Ennyit az ellenzék önkritikájáról, a baloldali virtusról.
És az itt kommentezők nem puskáztak ???

bruhahahahihihi 2012.04.01. 11:08:20

Csak gratulálni lehet Orbán Viktornak, aki a nyakunkba ültette ezt a tisztességes sportembernek álcázott, fejlődésben visszamaradt óvodást. Ahogy Caligula sem feltétlenül őrületében tette meg lovát szenátornak, illetve reménybeli konzulnak, hanem talán azért, hogy kifejezze megvetését a szolgalelkű római szenátus iránt, úgy Orbán is úgy gondolhatta, hogy a Nemzeti Lopás Rendszerének egy tolvaj lesz a tökéletes szimbóluma. Caligula egészségének ez a szellemes húzás végül annyira nem tett jót, de Orbán Viktor szerencséjére nem az ókori Rómában élünk. Már csak az a kérdés, hogy mi mit teszünk a Sándor palotába kikötött derék patással.
Ez nem az emberek embere, HANEM az emberek szégyene !

bruhahahahihihi 2012.04.01. 11:09:19

Tolvaj, hazug rezsimnek, Tolvaj, hazug elnök dukál!!!

Lencsés István 2012.04.01. 11:13:57

SCHMITT PÁL nem mond le , nem jutott el anonimok ? :O

Patreides · patreides.blog.hu 2012.04.01. 11:22:05

@svetapop: Az általad beidézett cikkben Heinemann a bizottság mismásoló, a plagizálás (lopás) tényét határozottan le nem író jelentését minősítette nonszensznek.
Úgy érzem, valamit itt nagyon félreértettél.
index.hu/belfold/2012/03/30/heinemann_nevetseges_nonszensz/
Heinemann ezt a véleményét még az egyetem szenátusának a doktori címet visszavonó döntése előtt közölte, azóta valószínűleg megnyugodott.
Illetve azután, hogy hallhatta, Schmitt Pál nem mond le, újra a gutaütés kerülgetheti. Vagy csak a sajnálkozás Magyarországgal kapcsolatban.

A szerelő 2012.04.01. 12:09:47

@svetapop: "És az itt kommentezők nem puskáztak ???"
Én nem. Nekem nem volt rá szükségem soha.
Mondjuk, nem is szoktam itt kommentelni, de a te logikád szerint akkor nekem lehet? :)

tintamin 2012.04.02. 08:37:37

Nincs benne helyesírási hiba, ezért sajnos hiteltelen.

Dour ® 2012.04.03. 06:41:21

@svetapop:
Puskáztam.
De, el is ismerem.
De, a puskázás nem azonos a plagizálással.
Nem is kell szégyenkeznem sem, mert nem kerülök címlapra.


süti beállítások módosítása